WEB DIZAJN STUDIO BEOGRAD

IZRADA I DIZAJN

WEB SAJTOVA

Imamo tehničke veštine, iskustvo i sposobnost da izradimo funkcionalan web sajt.

IZRADA I WEB DIZAJN SAJTOVA


Veoma ozbiljno shvatamo vaše ulaganje u web sajt vaše firme i digitalni marketing. Zbog toga je naš glavni fokus funkcionalni web dizajn, pružanje najboljeg rešenja za vaš web sajt. Vaš web sajt će biti izrađen prema vašoj firmi i lak za upotrebu i održavanje, istovremeno pružajući inovativan web dizajn i digitalni marketing koji donosi stvarne rezultate.


Naše poslovanje je zasnovano na međuljudskim odnosima – zvuči kao kliše, ali istinito je. Verujemo da višegodišnje poslovanje i rast naših klijenata potiču od sjajnog rada koji se odražava kroz istinsko partnerstvu sa merljivim rezultatima.

CENA WEB DIZAJNA


Nemamo cenovnik ili pakete cena za web dizajn.

Posao i firma svakog klijenta suočava se sa jedinstvenim izazovima. Potrebno nam je vreme da shvatimo vaše jedinstvene potrebe, a zatim da vam pružamo jedinstven pristup i cenu koja je prilagođena vašoj firmi.

Kada možemo da održimo sastanak radi otkrivanja potreba vaše firme?

VEĆINA FIRMI JE ZBUNJENA KAKO NAPRAVITI WEB DIZAJN KOJI POVEĆAVA ZARADU


Mi pomažemo firmama da uspešno prodaju i reklamiraju svoje proizvode i usluge online. Tako mogu da nastave da rade stvari u kojima su eksperti, brinu o zaposlenima i postižu svoje ciljeve.


Naš web dizajn proces zasnovan je na fazama istraživanja i analize koje vam mogu pomoći da osigurate svoj digitalni rast.

Web dizajn proces

Sova Studio je uvek tu uz vas!

  •     FAZA 1    
  •     FAZA 2    
  •     FAZA 3    
  •     FAZA 4    
  •     FAZA 5    
  •     FAZA 6    
    FAZA 1    

Upoznavanje

Predivan i funkcionalan web dizajn sajta na samo jedan razgovor od vas

Faza upoznavanja je tačka u kojoj se upoznajemo sa vašim poslovanjem i vašom konkurencijom. Nakon prikupljenih podataka naš web dizajner će uzeti sve pojedinačne grafičke elemente vašeg brenda i koristiti ih za stvaranje funkcionalnog web dizajna vašeg sajta.

    FAZA 2    

Planiranje

Ne radimo po šablonu – planiramo, oblikujemo, a vi učestvujete u procesu

Koristeći informacije prikupljene iz prve faze, vreme je da sastavimo plan za web dizajn vašeg sajta. Ovo je tačka u kojoj se razvija mapa sajta i njegovih stranica ili landing stranica.

    FAZA 3    

Dizajniranje

Web dizajn sajta tako da možete da imate kontrolu

Polazeći od podataka prikupljenih do ovog trenutka, vreme je da odredimo web dizajn i izgled vaše web stranice. Naš web dizajner će stvoriti jedan ili više prototipova web dizajna za vašu web stranicu. Ovo je obično .jpg slika kako će izgledati konačni web dizajn.

    FAZA 4    

Izrada i testiranje

We designed it so you can be in control

U fazi testiranja, naš web dizajneri skeniraju i testiraju celu web stranicu, sa kompletnom funkcionalnošću i kodom, kako bi je učinili besprekornom sa uveličavajućim rezultatima.

Web dizajn-Faza testiranje
    FAZA 5    
Web dizajn-Faza pokretanje

Pokretanje

Svima omiljeni deo procesa dizajniranja web sajta

Kada je sve temeljno testirano i zadovoljni ste web dizajnom sajta, vreme je za pokretanje. To bi trebalo da uključuje planiranje vremena pokretanja i strategije komunikacije – tj. kada ćete pokrenuti i kako ćete obavestiti svet?

    FAZA 6    

Unapređenje i održavanje

Svaka opcija uređivanja je vrlo dobro promišljena

Ipak, razvoj vašeg web sajta nije nužno završen. Jedan od načina da privučete ponovljene posetioce na vašu web lokaciju je da redovno nudite novi sadržaj ili proizvode kako bi ona i dalje „vibrirala“.

300 čuda
FK Rakovica
America Aesthetic Surgery Centar
Nano Energy
Quattro Houses
LIfe & Mind Studio
Seba Crash Bars
Cell-1 izrada sajta
Bekon Promet

ZAKAŽITE KONSULTACIJE


TO JE SAMO KRATAK, OPUŠTEN RAZGOVOR DA VIDIMO DA LI BISMO SE DOBRO UKLOPILI.

Izaberite web paket
Izaberite web paket
Basic PAKET
Standard PAKET
Pro PAKET